Acquisitie

Dispuut > Acquisitie

Boekentafel

Indien u een studieboek of leesboek wilt bestellen, doe dit dan vooral via de boekentafelcommissie. De boeken worden afgenomen bij Ichthus Boekhandel, waarbij 10% van de waarde de vereniging ten goede komt.
 
Voor uw bestelling kunt u mailen naar boekentafelpanoplia@gmail.com. U dient hierbij de titel en het ISBN-nummer van de betreffende boeken door te geven.
 

Bol.com

Voor een breed en gevarieerd assortiment artikelen kunt u terecht bij BOL.com. Panoplia krijgt een variërend percentage van de verkoopprijs van uw bestelling. Volg om te bestellen de volgende stappen: klik op de banner op de homepage, indien daar zichtbaar, of klik op onderstaande link. U wordt dan doorverwezen naar BOL.com en daar kunt u vervolgens uw bestelling plaatsen.
 
partner.bol.com/click/click
 

Sponsorkliks

Diverse webwinkels zijn aangesloten bij Sponsorkliks, via onderstaande link, of  de link op de homepage, indien zichtbaar, komt u op de verzamelpagina van Sponsorkliks. Op deze verzamelpagina zijn alle aangesloten webwinkels zichtbaar, klik op de webwinkel naar keuze om uw bestelling te plaatsen en er zal een percentage van uw aankoopbedrag naar de vereniging vloeien.
 
www.sponsorkliks.com/products/shops.php

 

[Advertentie]