Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Opgeven Open avond

Opgeven Open avond

Op donderdag 1 juni 2017 is er een open avond op Panoplia, het Leidse dispuut van de C.S.F.R. Ga je komend jaar studeren of studeer je al, en vraag je je af of een studentenvereniging iets voor jou is? Dan is dit de ideale mogelijkheid om op een ontspannen manier vrijblijvend kennis te maken met onze mooie vereniging!

Geef je op! »
Reserveren Toneelstuk Panoplia

Reserveren Toneelstuk Panoplia

Op dinsdag 6 en woensdag 7 juni zal een aantal Panoplieten het toneelstuk 'Het veilige nest' opvoeren. Reserveer hier uw kaarten!

Reserveren »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]