Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

Afmelden Dispuutsmaaltijd Verkiezings-HV (opgeven = afmelden)

Afmelden Dispuutsmaaltijd Verkiezings-HV (opgeven = afmelden)

Amicae et amici,

Over een week is het weer eens zo ver. U krijgt de gelegenheid om te genieten van een overheerlijke maaltijd, in elkaar gedraaid door uw am’cie. Uiteraard horen we natuurlijk het liefst weer of u komt of niet. Als u niet komt, dan kunt u zich, zoals gewoonlijk, afmelden op de PD. Maar dat doet u waarschijnlijk niet, want u komt natuurlijk gewoon gezellig mee eten.

Een hartelijke amicaliter,

De Hier is dat fees’cie

Opgave »
Opgave Broers- en Zussenavond

Opgave Broers- en Zussenavond

Amicae et amici,

U heeft samen met uw broers en zussen de mogelijkheid om bij de allereerste broers- en zussenavond van Panoplia aanwezig te zijn. Hieronder kunt u uw broers/zussen en uzelf opgeven voor deze nu al fantastische avond. Naast uzelf mag u 2 van uw broers/zussen meenemen, maar wilt u eigenlijk liever meer broers/zussen meenemen, geeft u dat dan aan. Als iedereen zich heeft aangemeld, kijken we of er plekken over zijn en zullen we u berichten als u nog een extra broer/zus mee kunt nemen. De aanmelding sluit op 1 maart.

Met amicale groet,

De Brus-commissie

Opgave »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »