Home

Home

Welkom op de website van de christelijke studentenvereniging Panoplia, de Leidse afdeling van de C.S.F.R.! Op onze site kun je meer informatie vinden over wie we zijn en wat we doen. Kijk in de agenda voor data waarop we activiteiten organiseren. Je bent van harte welkom om eens te komen kijken!

Highlights

VrijwilligersenquĂȘte Eerstejaarsdagen 2018

VrijwilligersenquĂȘte Eerstejaarsdagen 2018

 Ha Panoplieten,

Na een vakantie vol Thaise zon, Mediteraanse sferen, sneeuwtoppen in de Alpen of Leidsche grachten vinden van 27-31 augustus 2018 de epische Eerstejaarsdagen van ons prachtige dispuut plaats. In deze week hopen wij potentiële eerstejaars te laten zien wat onze vereniging te bieden heeft. Om Panoplia maximaal te laten schitteren, is uw hulp van harte welkom. Zou u daarom allemaal deze vrijwilligersenquête in willen vullen?

Wij als commissie zijn u enorm erkentelijk en kijken er naar uit om samen met u deze week tot een groot succes te maken!

Een hartelijk amicaliter,

De EJD'cie

Opgeven »
Slapen tijdens de EL CID 2018

Slapen tijdens de EL CID 2018

Ha aankomende student!

Ben jij ook van plan om de EL CID te gaan lopen, maar zoek je nog een slaapplaats? Als je jezelf via deze enquête opgeeft, zorgen wij voor een slaapplek voor je. Dit kost je €30,- voor de hele week.

Groetjes,

De EL CID-commissie

Opgeven »
Opgeven EJD

Opgeven EJD

Ha aanstaande Panopliet,

Ga je bijna studeren en lijkt Panoplia je wel wat? Of ben je al bezig en mis je nog iets? Meld je hier aan voor de Eerstejaarsdagen van 27 t/m 31 augustus om kennis te maken met onze mooie vereniging!

Met amicale groet,

De EJD'cie

Opgeven »
Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Meer info over C.S.F.R. Panoplia?

Heb je interesse in een christelijke studentenverenging waar je serieus bezig kunt zijn met je geloof, maar waar je ook gezellig een biertje kunt drinken met vrienden? Dan is C.S.F.R. Panoplia iets voor jou! Klik op de link voor meer info of bekijk onze facebookpagina: www.facebook.com/CSFRLeiden

Meer info »
[Advertentie]